Оце так "сюрприз"! Різниця в 15 хвилин дозволила двійнятам із США народитися в різні дати, місяці і роки

Двійнята у США святкуватимуть свій день народження в різні дні, місяці та роки, хоча і з’явились на світ з різницею у 15 хвилин. Про кумедний випадок пише видання People, зазначають Патріоти України.

Немовлята народилися в американському штаті Каліфорнія, хлопчик Альфредо народився в останні хвилини 2021 року, а от його сестричка Ейлін стала вже на рік молодшою, бо з’явилась у першу хвилину 2022 року.

Тож день народження двійнят припадає на різні дні, місяці та роки. У пологовому центрі зазначили, що такі випадки трапляються "раз на 2 мільйони".

«Для мене божевілля, що вони двійнята, але мають різні дні народження. Я здивована і щаслива, що вона народилась опівночі», – сказала мати дітей. Лікарка, яка працює у пологовому центрі, назвала народження двійнят "одними із найбільш пам'ятних пологів у своїй кар'єрі".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...