Роббі Вільямс святкує своє 48-річчя: Культові пісні, котрі зробили британця відомим на весь світ (відео)

Британський виконавець Роббі Вільямс 13 лютого відзначає 48 років. Нині він вважається найпопулярнішим артистом Сполученого королівства, зазначають Патріоти України.

У 16 років співак приєднався до бой-бенду Take That. Був наймолодшим учасником гурту, творчий шлях якого тривав 6 років.

1997 року Вільямс випустив дебютний сольний альбом Life Thru A Lens. Як зізнавався згодом музикант, під час роботи над ним боровся з наркотичною залежністю. Два роки по тому світ побачив другу студійну платівку співака I've Been Expecting You. Його сингл Millenium продали в Європі тиражем у понад 400 тис. копій.

Улітку 2000 року Вільямс випустив альбом Sing When You're Winning, до якого увійшли такі пісні, як Rock DJ, Supreme та Kids. У британському чарті реліз протримався 91 тиждень і вісім разів ставав платиновим.

За сольну кар'єру сьогоднішній іменинник презентував 10 студійних платівок, останню з яких (Swings Both Ways) випустили в листопаді 2013 року.

Ннайвідоміші пісні культового Роббі Вільямса.


Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...