Робота у Франції "на вигідних умовах": На Львівщині затримали жінку, яку запідозрили в постачанні дівчат у борделі (фото)

На Львівщині правоохоронці викрили жінку, яка організовувала виїзд дівчат до Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії. Фігурантці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області, передають Патріоти України.

"Оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області викрили 27-річну мешканку Харківської області. Як встановили правоохоронці, підозрювана організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії", - йдеться у повідомленні.

Для цього вона спілкувалась з потенційними "клієнтками" у різних месенджерах та проводила з ними переговори, узгоджуючи деталі щодо переправлення їх через державний кордон України, а також щодо подальшого працевлаштування у сфері надання інтимних послуг. Одній зі своїх жертв, 23-річній мешканці Херсонської області, зловмисниця запропонувала роботу у Франції на "вигідних умовах".

"Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави", - додали у пресслужбі.

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...