Робота у Франції "на вигідних умовах": На Львівщині затримали жінку, яку запідозрили в постачанні дівчат у борделі (фото)

На Львівщині правоохоронці викрили жінку, яка організовувала виїзд дівчат до Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії. Фігурантці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області, передають Патріоти України.

"Оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області викрили 27-річну мешканку Харківської області. Як встановили правоохоронці, підозрювана організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії", - йдеться у повідомленні.

Для цього вона спілкувалась з потенційними "клієнтками" у різних месенджерах та проводила з ними переговори, узгоджуючи деталі щодо переправлення їх через державний кордон України, а також щодо подальшого працевлаштування у сфері надання інтимних послуг. Одній зі своїх жертв, 23-річній мешканці Херсонської області, зловмисниця запропонувала роботу у Франції на "вигідних умовах".

"Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави", - додали у пресслужбі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...