Робота в Кабміні довела: Дубілет був змушений віддати кота другу (фото)

Кота Дмитра Дубілета звати Хайон – на честь відомого іспанського дизайнера-архітектора.

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет розповів, що покинувши бізнес та почавши працювати високопосадовцем, йому довелося віддати другові свого знаменитого кота, який вже встиг стати символом "Монобанку". Про це сам Дубілет розповів в ексклюзивному інтерв'ю, передають Патріоти України.

За його словами, в нього навіть були думки поселити кота в Кабміні. "Були такі думки. Але я подумав, що це буде занадто епатажно. В когось може бути алергія, хтось відкриє двері – а кіт вистрибне. Складне питання, подивимося", – сказав міністр.

Дубілет пояснив, що наразі зовсім не має часу на улюбленця, тому віддав його своєму товаришу. "Він, на жаль, зараз не живе зі мною. Коли я переїхав у Кабмін, то почав рідко бувати вдома. Просто приїжджаю, лягаю спати, а потім відразу їду у Кабмін. І я дійшов до висновку, що коту досить складно у такому режимі, тому ми домовилися з моїм другом, що він переїжджає до нього. Сподіваюся, це тимчасово. Можливо, коли я повернуся до бізнесу, то спробую кота вмовити повернутися назад", – пояснив Дубілет, жартуючи.

Кота Дубілета звати Хайон – на честь відомого іспанського дизайнера-архітектора. Кіт став відомим ще тоді, коли Дубілет займався бізнесом. Улюбленець був настільки популярний в його інстаграмі, що навіть став символом "Монобанку", співзасновником якого і є Дубілет. Після цього інтернет-банк почав виготовляти наліпки і стікери із зображенням різних котів зі смішними цитатами.

"Свого часу ми звернули увагу на те, що мій кіт більш популярний ніж я у соцмережах. І ми вирішили використовувати тему котів у нашому бізнесі", – пояснив Дубілет.

Джерело: 24 канал

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...