Робота в умовах карантину: У прямому ефірі під сукню телеведучої заліз... її 10-місячний син (відео)

Через пандемію коронавірусу ведуча виходить в ефір з дому.

10-місячний син американської ведучої прогнозу погоди Леслі Лопес увірвався в прямий ефір і заліз матері під сукню. Про це розповідає Metro, передають Патріоти України.

Відзначається, що через пандемію Лопес виходить в ефір з дому. Її кімната переобладнана в імпровізовану студію.

Виявилося, що під час прямого ефіру в кімнаті також знаходився її маленький син, який підповз до матері і заліз їй під сукню.

Жінка спочатку зніяковіла від несподіванки, проте майже відразу розсміялася і сказала глядачам, що до неї прийшов син Нолан. "Він тепер ходить, хлопці, так що я втратила контроль", - пожартувала Лопес.

Після цього вона взяла дитину на руки і продовжила вести прогноз погоди.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...