Роботи хлопцям додалося: Українські полярники в Антарктиді потрапили у снігову пастку (фото)

Сніг продовжує падати, а вологість повітря становить 100%.

Українську станцію "Академік Вернадський" в Антарктиді замело снігом. При цьому висота сніжного покриву досягла 169-170 см. Для цієї пори року це вважається рекордним показником. Про це в середу, 11 листопада, повідомив Національний антарктичний науковий центр на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Фото зі станції надіслав керівник 25 УАЕ зі станції "Академік Вернадський" Юрій Отруба. "Тепер нашим полярникам додалося роботи, як розкопати шлях назовні", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що зараз температура повітря, де знаходиться станція "Академік Вернадський", становить - 0,1 градуса. При цьому за відчуттями -15,3. Швидкість вітру 9 м/с, видимість - 1 км. Сніг продовжує падати, а вологість повітря становить 100%.


Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...