"Робить свою чоловічу роботу": Ада Роговцева показала внука, який захищає Україну на передовій (фото)

Легенда українського кінематографу Ада Роговцева з нагоди дня народження свого внука Олексія присвятила йому зворушливий допис і показала прихильникам спільне фото. Як виявилося, хоробрий воїн зараз захищає Україну на передовій. Те, що герой не може відсвяткувати свій день з рідними, дуже засмутило зірку, але вона запевнила, що пишається ним. Привітання з'явилося на сторінці артистки в Facebook, передають Патріоти України.

"Він моя радість і моя гордість! Він неймовірно талановитий в усьому! Він вміє і продовжує вчитись любити. І він - не поруч. Він робить свою чоловічу роботу. Він на війні", – розповіла Ада Роговцева.

Акторка побажала хороброму воїну сил, хисту, а також божої допомоги в усіх починаннях. Зірка писала привітання зі сльозами на очах, адже дуже сумує за внуком.

"І мені страшно. І я плачу сьогодні, бо не можу обійняти свого золотого хлопчика, свого дорослого онука в його день народження. Але він там, де має бути. Перемоги, мій Олексіє! Сил, хисту, Божої допомоги і захисту. Многая літа", – побажала авторка.

На сімейному кадрі Ада Роговцева позувала з захисником вдома, обіймаючись. Чорно-білий чуттєвий кадр та емоційне привітання зворушило користувачів мережі, які теж приєдналися до слів Роговцевої.

"Ангела-охоронця завжди і всюди вашому внуку, пані Адо", "Перемоги і миру Україні", "Бажаю великого щастя і найскорішої перемоги", "Дякуємо вашому Олексію, дякуємо всім нашим хлопчикам-захисникам", – йдеться в повідомленнях.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...