"Робить все, щоб курячі мізки перетекли у свинячу д*пу": Гордон висміяв оголену Корольову (фото)

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон показав фотографію оголеної співачки Наташі Корольової і словесно її принизив. Так, нещодавно співачка, яка мовчить про війну в Україні, показала, як стоїть догори ногами. За її словами, спорт приносить в її життя тільки позитивні емоції. Повз цього фото не зміг пройти Дмитро Гордон, який вже не раз засуджує мовчазну позицію Корольової по російсько-українській війні, передають Патріоти України.

"Киянка Наташа Корольова, яка не підтримала Україну, робить все, щоб курячі мізки перетекли у свинячу д*пу. Ну або навпаки", - підписав фото з артисткою журналіст.

Шанувальники Гордона підтримали його і відзначили, що такі люди як Наташа Корольова Україні не потрібні. "Коли люди щось таке пишуть або роблять і вони не в Україні, то думаєш і слава Богу! Нехай там і залишаються", "У моєї бабки в курнику чистіше, ніж у цієї пітниці в душі", "Принаймні, в такій позі у неї все знаходиться на своїх природних місцях", - пишуть користувачі мережі в коментарях.


Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...