"Родная гавань": В окупованій Євпаторії люди залишають власні квартири через труни з небіжчиками під вікнами

Мешканці намагалися скаржитися, але отримали відповідь "терпіть, все законно".

Жителі одного з районів Євпаторії з'їжджають зі своїх будинків через будівництво храму. Місцеві жителі пояснили, чому вони незадоволені. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Відомо, що нову церкву хочуть побудувати на вулиці 9 травня, у дворі багатоквартирного будинку, де вже близько трьох років розташований тимчасовий храм. Щоранку в це місце машина доставляє труни, також у двір приходять родичі померлих людей і починається відспівування.

Місцеві жителі кажуть, що вони не можуть дивитися на все, що відбувається, їм це набридло і вони не знають, куди звертатися. За словами жителів, всі їхні прохання припинити будівництво храму і розібратися в ситуації ігноруються.

Деякі сім'ї продали квартири і переїхали в інший район. Пенсіонери також незадоволені тим, що відбувається, вони говорять про те, що їм важко бачити похмурі картини у дворі. Мешканці зверталися в РПЦ, але отримали відповідь "терпіть, все законно".

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...

Запрацює 18 травня? У Міноборони пояснили, як користуватись електронним кабінетом військовозобов'язаного

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:44

У зв'язку з набранням чинності нового закону щодо мобілізації в Україні, у мережі з'явиться електронний кабінет військовозобов’язаного. Він запрацює з 18 травня. Доступ до нього серед іншого обіцяють і через мобільний застосунок, передають Патріоти Укр...