"Родная говень" буквально засмерділа все навколо: Елітне курортне селище Криму страждає від нового екологічного лиха (фото, відео)

Пляжі селища Коктебель в окупованому Криму стали справді небезпечними – історія з каналізаційними викидами продовжується. Хоч окупанти визнали, що концентрація шкідливих речовин там кілька разів перевищує допустимі норми, однак вирішувати проблему не поспішають. Екологічною катастрофою також і на міському пляжі Керчі, де відчутний гострий запах каналізації, пише видання "Крим. Реалії".

Так, результати дослідження окупантів показують, що вміст іона амонію перевищує норму в 168 разів. Не краща ситуація і за іншими показниками.

Про загрозливу ситуацію в окупованому Коктебелі місцеві жителі розповідали у соцмережах ще у перші дні липня. Водночас у тамтешній адміністрації країни-окупанта заявляють, що стурбовані жителі звернулись до них із цим питанням.

Кримчани в соцмережах називають те, що відбувається, екологічною катастрофою. Її наслідки видно на фото і відео, які місцеві публікують в соцмережах.

Місцевих оборює байдужість окупаційної влади Криму до ситуації в Коктебелі. На їхню думку, чиновники всіляко намагаються замовчувати проблему.

"Коктебель тонет в дерьме и здесь опасно купаться. Как выяснилось после того, как забил фонтан дерьма на пляже рядом с Улицей Десантников, местные власти ничего не сделали, чтобы обезопасить отдыхающих. Приехав вечером на место я увидел просто караул - в этом месте купались дети и Никто!!! Не знал, что здесь опасно купаться. Место прорыва закрыли мостиком и поставили табличку, которая совершенно неинформативно в данной ситуации.
Я считаю это преступлением, которые Коктебелевские и Феодосийские власти скрывают и подвергают опасности жизни тысяч туристов...
В том году в море вылились тысячи кубометров дрожжей, моющих средств в море с завода Коктебель и всем все пофигу.
А если пойдут массовые отравления, а они есть - кто будет отвечать? Или как всегда?
В Коктебеле работает всего лишь одна скорая!!!!! И это при таком турпотоке.
Пока власти Крыма лгут о цифрах турпотока, наши гости подвергают свои жизни реальной опасности.
Позор и ещё раз позор, а Министра туризма Крыма надо гнать. За все это время он провёл хоть одно межведомственное совещание, как это делал бывший министр Сергей Стрельбицкий???
Этот ставленник пропагандиста Киселев сделал все возможное для дискредитации Крымского туризма, позор и ещё раз позор
Но Сергей Аксенов молчит, неужели ему пофигу, и ему плевать на людей и туристов?
Он возглавил список партии пЕдроссов и ему важен % голосов, а не люди(((", - пише Олександр Горний.

Додається відео

"В Коктебеле экологическая катастрофа! Власти замалчивают проблему! Люди, не купайтесь в Коктебеле! Берегите свое здоровье и здоровье детей! Объезжайте этот поселок стороной! Тут дерьмо Киселева течёт вам на голову не с экрана телевизора, а реально! Прежде всего, я мокнул бы головой в этот поток главу администрации Феодосии, который заявил, что это стекает вода, после дождя, но никакого дождя тут не было! Потом главу поселка, а потом всех членов Единой партии регионов!", пише Alexandr Talipov і додає світлину.

Однак проблеми не лише тут. Схожа ситуація спостерігається в багатьох інших регіонах Криму – забруднення морської води відчувається практично всюди.

Екологічною катастрофою називають ситуацію і на міському пляжі Керчі, де, за словами очевидців, відчувається гострий запах каналізації. Неприємний запах неабияк дошкуляє російським туристам.

Вас не було, не смерділо,
– пише один із користувачів.

На проблему неприємного запаху і нечистот скаржаться жителі інших міст окупованого півострова – зокрема, Севастополя, Феодосії, Ялти, Алупки.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...