"Родная говень" та її загиджена карма: Російська компанія влаштувала екологічну катастрофу в Арктиці

Витік 45 тонн авіаційного палива черз прорив трубопроводу стався поблизу найпівнічнішого порту Російської Федерації, зазначають Патріоти України.

"При перекачуванні авіаційного палива в районі п. Тухард сталася розгерметизація трубопроводу, що належить Норільсктрансгазу . За попередніми даними, в результаті розгерметизації, що тривала близько 15 хвилин, стався розлив близько 44,5 тонн палива", - йдеться в заяві компанії Норнікель.

Селище Тухард розташоване в 70 км від порту Дудинка в Арктиці на річці Єнісей.

Компанія проводить внутрішнє розслідування і проінформувала про ситуацію міністерство з надзвичайних ситуацій РФ.

"Роботи з перекачування палива припинені, вживаються всі можливі заходи для прискореного збору пролитого палива", - йдеться в повідомленні.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...