"Родная говень": У Севастополі окупанти знищили 20 000 дерев, у тому числі чимало унікальних, червонокнижних

Російські окупанти позбавили кримчан "зелених легенів" заради нової траси

В Криму російські окупанти масово вирубують дерева, яких на півострові залишилося і так не дуже багато, зазначають Патріоти України.

Так, нещодавно місцева "влада" на чолі з сепаратистом Володимиром Константиновим в Севастополі вирубала кілька десятків тисяч дерев. Про це розповіла еколог Маргарита Литвиненко в програмі "насправді: Крим". Варварський вчинок проросійських діячів був здійснений при будівництві траси "Таврида".

"Тому що, якщо говорити послідовно, перше – це будівництво траси "Таврида". Скільки дерев знищили при будівництві траси "Таврида". Тільки в Севастополі, за офіційними даними, про неофіційні можна тільки здогадуватися, знищили близько 20 тисяч дерев. Серед них, зокрема, були й червонокнижні", – зазначила експерт.

Заради траси окупанти зрубали сосни, ялівці – все те, що росло на шляху траси.

"Те, що ця траса пройшла вже у степовій частині Криму, по степу, яка є водозбірної зоною – це окрема розмова", – повідомила Литвиненко.

Тим часом, з 24 серпня окупанти почнуть обмежувати подачу води кримчанам. Не пощастить мешканцям Сімферополя і населених пунктів поблизу. Обмеження введуть в три етапи.

"У понеділок відключення гарячої води та зниження споживання холодної. З 31 серпня - це вже майже все місто на графіку. З 7 вересня - третій етап. Графік подання скорочується, де було 4 години на добу - стане 3 або 2. Де буде дворазова - перейде на один раз", - розповів гендиректор ГУП РК "Вода Криму" Володимир Баженов.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...