Родом із Криму: З'явилися ім'я і дані про чоловіка, який погрожує підірвати міст у Києві

Чоловіка, який у Києві перекрив міст Метро і погрожує його підірвати, звуть Олексій Белько: свідки кажуть, що він одягнений у камуфляж і обв'язаний українським прапором. Про це повідомляє "theБабель", передають Патріоти України.

"На середині моста метро стоїть біла машина, в ній людина в камуфляжі і блакитному береті, можливо з карабіном. Повідомив, що автомобільний міст та міст Метро заміновані. Стріляв в повітря зі зброї", - розповів співрозмовник журналістів в правоохоронних органах.

Також повідомляється, що вдалося встановити особу чоловіка. Це 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Белько. Джерела в правоохоронних органах розповіли, що в червні цього року він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 набоїв. За його словами, він знайшов їх "в сейфі в селі на Чернігівщині".

Чоловік обв'язаний українським прапором, довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд приблизно 35 років.

"Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст і щоб ніхто не виходив", - додав співрозмовник.

Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби.

Пряма мова начальника поліції Києва Андрія Крищенка: "Невідомий здійснює постріли і погрожує вибухом. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Нині тут перебувають представників усіх служб. Рух автомобілів і поїздів на мосту перекрито. Слідчі столичної поліції кваліфікують подію як підготовка до терористичного акту".

До мосту метро виїхали кілька бронеавтомобілів.

Пізніше стало відомо, що Олексій Белько зробив заяву, через що пішов на цей злочин, і здався правоохоронцям.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...