Родичі були стурбовані зникненням: У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників (фото)

У лісах Калуського й Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими мешканцями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні, передають Патріоти України.

Зазначено, що житель Коломийського району 11 жовтня вранці вирушив до лісу збирати гриби, а коли чоловік не повернувся додому, родичі звернулися по допомогу до рятувальників. "Пошукові роботи тривали всю ніч, але, на жаль, уранці тіло чоловіка було знайдено рятувальниками і місцевими жителями. Загиблого рятувальники транспортували до населеного пункту", – ідеться в повідомленні.

Іще один трагічний випадок стався в Калуському районі. "11 жовтня до рятувальників звернулися з проханням допомогти в пошуках місцевого жителя, 1963 року народження, який пішов у ліс збирати гриби поблизу села Завій, Новицької громади. Уранці тіло чоловіка виявили місцеві жителі", – ідеться в повідомленні.

Обставини обох трагедій з’ясовують правоохоронці, додали в ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області. Рятувальники закликали грибників не ходити до лісу якщо почуваєтеся зле, а також за умови незнання місцевості й погіршення погоди.

"А що б ви зробили"?.. Для мобілізації

субота, 12 жовтень 2024, 22:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Мобілізація стає проблемою, а відтак –завданням номер 1 для ...

Родичі були стурбовані зникненням: У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 20:18

У лісах Калуського й Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими мешканцями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні, передаю...