Родичі його давно шукали: На українському курорті загадково помер чоловік

В Бердянську у пенсіонера із Маріуполя не було ані родичів, ані друзів.

У Бердянську Запорізької області просто на одній з вулиць виявили тіло 80-річного чоловіка з Маріуполя. Раніше родичі довго шукали його, а він з незрозумілих причин опинився в курортному місті, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Рідні померлого не могли зрозуміти, як чоловік опинився в Бердянську, адже він не планував залишати рідне місто. Джерело зазначило, що довгий час родичі намагалися відшукати зниклого, але спроби були марними.

Із собою померлий не мав ані грошей, ані документів. Рідні запевнили поліцію, що в Бердянську у нього не було ані родичів, ані знайомих, до яких той міг би поїхати. Правоохоронці почали розслідування події.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...