Родичі не вірять у самогубство: На Дніпропетровщині за дивних обставин обірвалося життя військового

У військовій частині Нацгвардії № 3036, що у Дніпропетровській області, за загадкових обставин загинув контрактник Богдан Говорухін. За версією керівництва частини, він наклав на себе руки. Про це розповіла сестра загиблого Марина Говорухіна у Facebook, а пізніше - і батько, передають Патріоти України.

За їх словами, з військової частини повідомили, що чоловікові «стало погано… він пішов у бліндаж і застрелився». Але після того, як рідним доставили тіло загиблого, вони побачили зламані ніс та вуха, синці на обличчі, а також прямокутний синець на руці, ймовірно, від приклада автомата.

Тепер тіло Богдана мають ексгумувати, щоб зафіксувати ушкодження. Рідні Богдана також зазначили, що хлопець служив майже три роки, про конфлікти з побратимами не розповідав, а також не скаржився на психологічні проблеми. У військовій частині тим часом почали службове розслідування.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...