Родичі сміялися та плакали одночасно: Жінка провела репетицію власного похорону із труною та катафалком (відео)

59-річна мешканка Сантьяго (Домініканська Республіка) Майра Алонсо організувала репетицію своєї поховальної церемонії просто у власному подвір’ї. Про це пише The Daily Mail, передають Патріоти України.

Жінка змусила родичів плакати, однак ті переважно сміялися й фотографували «покійницю». Заради реалістичності Майра навіть погодилась лягти у домовину. Алонсо прибула на похорони у катафалку й з голови до ніг була в білому – з вінком на голові.

При цьому, за даними місцевих ЗМІ, на «вечірку» мешканка Сантьяго витратила 710 фунтів стерлінгів (понад 1 тисячу доларів – ред.) – на оренду домовини та частування гостей. Також винуватиця події пообіцяла найближчим часом не помирати, оскільки хоч у труні й було тепло, однак самотньо.

На незвичну поховальну церемонію відреагувала мережа. Дехто обурювався фальшивими похоронами на тлі пандемії коронавірусу й спалаху смертей. Сама ж Алонсо відповіла, що саме пандемія надихнула її на репетицію власної смерті.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...