Родичі в шоці: Вдова закохалася в коханку свого чоловіка, котру зустріла на похороні

Жінка звернулася до соціальних мереж, щоб дізнатися думку користувачів щодо своїх дивних метаморфоз. 38-річна вдова так добре порозумілася з суперницею, що через кілька місяців після похорон чоловіка вирішила побратися з його коханкою, передають Патріоти України.

Ділячись своєю історією на Reddit, удова написала: "Я була заміжня за своїм чоловіком дев'ять років. Я думала, що наші стосунки ідеальні. Я думала, що ми щасливі. На жаль, чотири роки тому він розбився на машині внаслідок нещасного випадку. Сказати, що я була убита горем, надто легковажно. Отже, ви можете собі уявити, наскільки гірше було дізнатися, що він мене зраджував. Його таємна подруга була на похороні, тому що його батьки знали про їхній роман, і, оскільки він "кохав її", їй були раді. Я дуже розлютилася, але в мене не було сил реагувати, тому я просто просиділа весь цей час і проплакала".

Коли похорон закінчився, до неї підійшла коханка чоловіка, щоб сказати, як їй шкода, але дружина нічого не відповіла і просто пішла. Через місяць дівчина з'явилася біля її дверей, бажаючи порозумітися.

"По суті, вона почала плакати про те, як їй шкода і що вона ніколи не хотіла заподіяти комусь такого болю", - додала вона. "Мені було шкода її через те, як сильно вона плакала, і через те, що її голос звучав щиро, тому я обійняла її і сказала, що все гаразд і що я пробачила її. Насправді я не пробачила її тоді, але я була готова сказати це, щоб вона заспокоїлася".

Однак коханка не повірила їй і сказала, що загладить свою провину, попри все. Отже, протягом наступних декількох місяців вдова отримувала квіти, подарунки від неї. Також коханка провідувала її, щоб перевірити самопочуття.

Періодично жінка зневажала її, кричала на неї, щоб вона дала їй спокій, і навіть погрожувала заборонним судовим наказом. Але попри це, вона продовжувала дарувати подарунки та навідуватися. "Зрештою моя ненависть до неї почала випаровуватися, і ми перейшли від простих зустрічей до знайомства". Жінки стали більше дізнаватися одна про одну, а дружина навіть почала "відчувати до неї почуття".

Вона сказала: "Одного вечора, після декількох випивок, я розповіла їй про свої почуття, і, на мій подив, вона відповіла взаємністю і поцілувала мене. Одне спричинило інше, що призвело нас до занять коханням. Після цього ми зустрічалися декілька років. За ці роки вона переконалася, що я знаю, що вона кохає мене. Нещодавно ми заручилися і вона розмістила це у соціальних мережах, що призвело до того, що мої колишні родичі почули про це. Вони почали телефонувати і чіплятися до мене, кажучи, як ганебно одружуватися із "коханням всього життя мого чоловіка" і що я не поважаю його, особливо зараз, коли він мертвий і мені треба забути минуле. Спочатку я їх ігнорувала і казала, що це не їхня справа, але їм удалося змусити всю сім'ю мого чоловіка приставати до мене і обзивати мене якимись неприємними словами. Спочатку я намагалася просто заблокувати та ігнорувати їх, але їхні постійні переслідування змушують мене сумніватися у собі".

У відповідь спантеличені користувачі написали у коментарях: "Якщо фільми нас чомусь і навчили, то це тому, що коли хтось вам відмовляє, вам потрібно невпинно переслідувати його, поки він не здасться. Наполегливість – приваблива риса!", "Мені потрібно відбілити свій мозок".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...