Родичі звинувачують чоловіка: У Кременчуці за дивних обставин померла учасниця АТО (фото, відео)

На тілі жінки були виявлені синці різної давності і травми черевної порожнини.

Марина Суліменко із дочкою. Фото: Фейсбук.

У Полтавській області, в місті Кременчук, загинула учасниця АТО: родичі звинувачують в її смерті чоловіка, а той, у свою чергу, не віддає їм тіло для похорону. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Наталія Софієнко, передають Патріоти України.

Марина (так звали загиблу) померла від черепно-мозкової травми. Її родичі звинувачують чоловіка, Віктора Сулименко, також учасника АТО, в тому що він її нібито вбив.

Однак в поліції заявили, що "криміналу в смерті учасниці АТО в Кременчуці немає. Її не вбивали". У той же час, на тілі жінки були виявлені синці різної давності і травми черевної порожнини. Однак померла вона саме від черепно-мозкової травми, отриманої, швидше за все, в результаті падіння.

Чоловік Марини відмовляється віддавати тіло для похорону родичам, які проживають в Черкаській області. Він хоче поховати її з почестями на Алеї героїв в Кременчуці. Також він говорить, що родичі "знущалися" над Мариною і доводили її до істерик.

Коментарі від матері загиблої:

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...