Родина характеризується як нормальна: ​У Росії домашній собака до смерті загриз однорічну дівчинку

У Кемеровському районі Росії домашній собака до смерті загриз однорічну дівчинку. Поліція порушила кримінальну справу.

Як повідомляє Слідчий комітет РФ по Кузбасу, трагедія сталася в одному з приватних будинків під Кемерово 31 грудня.

Зазначається, що за версією слідства, 40-річна жінка з однорічною донькою приїхала в гості до батьків у приватний будинок на території Кемеровського району. Після чого вона передала дитину бабусі і вийшла у двір. "В оселі в одній з кімнат перебував пес великої породи, який зміг самостійно вийти з приміщення. Тварина заподіяла дитині травми несумісні з життям. Після чого господар будинку сам убив тварину", - йдеться у повідомленні.

Під час попереднього слідства встановлено, що сім'я характеризується позитивно. В рамках розслідування кримінальної справи буде встановлено, чи проявляла тварина агресію раніше, що дозволить слідству зробити висновок про те, чи приймалися господарем необхідні заходи для безпечного перебування дітей в будинку.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...