Роджер Вотерс виявив свою людську ницість: Олена Зеленська різко відповіла на заклики засновника Pink Floyd до України про капітуляцію

Перша леді України Олена Зеленська відповіла на лист засновника гурту Pink Floyd Роджера Вотерса, у якому той закликав її натиснути на чоловіка, щоб "закінчити війну". Свою відповідь перша леді оприлюднила у Twitter, передають Патріоти України.

Відповідаючи Вотерсу, Зеленська заявила, що Росія напала на Україну, а українці захищають свою країну та майбутнє своїх дітей.

«Це Росія напала на Україну, знищує міста та вбиває людей. Українці захищають свою країну та майбутнє своїх дітей. Якщо ми відмовимося від боротьби – завтра нас не буде. Якщо РФ відмовиться від війни – війна закінчиться», – зазначила вона.

Перша леді додала, що Вотерсу варто просити миру у президента іншої країни, маючи на увазі російського диктатора Володимира Путіна.

Зеленська різко відповіла на заклики засновника Pink Floyd до капітуляції фото 1

Як відомо, що у листі до Зеленської Вотерс заявив, що військова допомога Україні «не допоможе припинити війну». Він закликав її «допомогти переконати лідерів припинити бійню», а також вимагати від Володимира Зеленського «виконання передвиборчих обіцянок, щоб покласти край цій смертельній війні».

Роджер Вотерсзасновник гурту Pink Floyd, який покинув його у 1985 році. Вотерс відомий своєю антиукраїнською та антизахідною позицією. Він називає НАТО «злом» та неодноразово виступав на підтримку Росії. Кремлівські пропагандисти активно використовують його у гібридній війні проти Заходу.

Зазначимо, що колишні колеги Вотерса з Pink Floyd не поділяють його позицію – у квітні члени гурту на чолі з Девідом Гілмором записали трек із вокалом Андрія Хливнюка з українського гурту Boombox, який виконує пісню «Ой, у лузі червона калина». Пісня була записана на підтримку народу України. Усі отримані кошти пішли на гуманітарну допомогу українцям.

Гілмор, невістка якого родом з України, сказав: «Ми, як і багато хто, відчуваємо лють і розчарування від цього мерзенного акту вторгнення в незалежну, мирну демократичну країну та вбивства її народу однією з найбільших світових держав».

Нагадаємо, після початку російського вторгнення в Україну відомий британський гурт Pink Floyd зробив недоступною свою музику для росіян та білорусів. Музика виконавців була вилучена з усіх провайдерів цифрової музики в Росії та Білорусі. Таким музиканти підтримали Україну у війні з Росією.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...