Фатальний лайфхак: Киянин вирішив прогріти автівку у незвичайний спосіб і спалив свою "ластівку" (фотофакти)

Ніколи не робіть так

У Києві водій вирішив проявити кмітливість і застосував незвичайний спосіб прогрівання автомобіля. Однак в результаті експеримент закінчився плачевно - машина повністю згоріла. Про це передає громадська організація "Автопатруль Майдан", зазначають Патріоти України.

Житель столиці розмістив тепловентилятор під капотом легковика Renault Megane через переноску, і залишив транспорт на ніч на вулиці Віскозна в Дніпровському районі.

У підсумку такий "обігрівач" через деякий час задимився і викликав загоряння. Але, очевидно, перші ознаки пожежі для власника машини залишилися непоміченими, і авто, припарковане на території промзони, повністю охопило полум'я.

Викликали пожежників, але врятувати машину вже було неможливо - вона геть згоріла.

Киянин спалив своє авто, коли залишив вентилятор під капотом для підігрівання (фото: facebook.com/autopatrolmaidan)

Користувачі мережі в коментарях зазначають, намагаючись пояснити мотив водія прогрівати авто у такий спосіб, що в машинах цієї марки повинен стояти підігрівач палива в фільтрі, але гріє він тільки коли машина завелася.

  • Це не смішно, але чому так смішно?
  • "Кулібін" блін
  • Немає повісті сумніше...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...