Роман завершився в суді: Жінка 9 років вела любовну переписку з сестрою, котра видавала себе за чоловіка

Кірат Ассі

Кірат Ассі з Лондона, яка має індійське походження, 9 років вела любовну онлайн-переписку з чоловіком на ім'я "Боббі", який врешті виявився її двоюрідною сестрою Сімран. Про це пише українська служба BBC, передають Патріоти України.

Спілкування між Кірат і "Боббі", який видавав себе за кардіолога, почалось ще у 2009 році. З часом їх дружнє листування переростало у глибокі душевні розмови, а згодом — в історію кохання, як це здавалось Кірат.

Фото кардіолога "Боббі"

Вони обоє походили з сикхської громади західного Лондона та мали спільних друзів, проте в реальному житті вони за 9 років жодного разу не бачились. "Боббі" постійно вигадував різні виправдання для цього: у нього був інсульт, у нього стріляли чи він перебуває у програмі захисту свідків. Усі ці відмовки в різний час підтверджував хтось із їх спільних друзів, тож у Кірат не виникало жодних підозр.

Але через дев’ять років, коли виправдання скінчилися, Кірат нарешті зустрілася з "Боббі". Щоправда, людина, якій вона стільки років надсилала повідомлення, виявилася її двоюрідною сестрою Сімран, яка спланувала усю цю складну аферу.

"Як можна було бути такою дурепою?", — запитує тепер себе Кірат.

Мотиви своєї двоюрідної сестри Кірат так і не змогли дізнатись, проте подала проти неї цивільний позов, а, зрештою, отримала компенсацію та вибачення.

"Масштаб обману, на який зважилася ця людина, складно виправдати. Я не можу зрозуміти, чому ти не зупинилася… чому ти отримувала задоволення від того, що хтось страждає", — зазначила Кірат.

На основі цієї історії Netflix випустив документальний фільм Sweet Bobby: My Catfish Nightmare, у якому Кірат розповідає про свій досвід.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...