Романтична прогулянка перетворилась у трагедію: 20-річну студентку до смерті загризли собаки

В італійському місті Сатріано на 20-річну дівчину напала зграя бездомних собак під час романтичного пікніка зі своїм хлопцем. Від укусів студентка померла. Про це 29 серпня пише Mirror, передають Патріоти України.

Дівчина та хлопець вирішили прогулятися лісом після пікніка. Саме тоді на пару напала зграя. Хлопець Сімони, пише видання, зрештою втік, поки її розривали на шматки собаки.

Бойфренду вдалося сховатися від зграї собак в покинутому домі та покликати допомогу телефоном. На місце події прибули служби екстреної допомоги і доставили 20-річну дівчину в місцеву лікарню, яка спочатку була жива, незважаючи на жахливі травми по всьому тілу. Однак, вже у шпиталі студентка померла.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...