Романтичне закінчення зими: Над Землею з'явився "сніжний місяць" (фото)

Під час "сніжного" місяця астрологи рекомендують пробачити всіх своїх кривдників і думати про хороше

У передостанній день зими, 27 лютого, жителі планети зможуть спостерігати красиве астрономічне явище – так званий "сніжний" повний місяць, повідомляють Патріоти України.

Сніжним місяцем називають останній зимовий повний місяць, який за київським часом наступив о 10 годині 17 хвилин. Користувачі в мережі з різних країн вже почали публікувати фото місяця.

Астрологи запевняють, що повний місяць – відповідний час для здійснення різних ритуалів, передбачень і ворожінь. Під час "сніжного" місяця астрологи рекомендують пробачити всіх своїх кривдників і думати про хороше – за їхніми словами, в цей день позитивні емоції важливі як ніколи.

Сніжний місяць над Бранденбургом.
Сніжний місяць над Туреччиною.

Також фахівці радять зайнятися прибиранням, переглянути спосіб життя, харчування, оновити гардероб, переїхати, працювати зі своєю інтуїцією і помічати знаки, читати книги і вишивати.

Не варто у повний місяць висловлювати невдоволення, займатися самокритикою. У цей день важливо не порушувати внутрішню гармонію. Що б не сталося в повний місяць, не потрібно обурюватися. Також астрологи застерігають, що в цей день можуть проявлятися емоційна нестабільність і душевний неспокій, різкі перепади настрою.

Сніжний місяць над Брюсселем.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...