Романтика ледь не завершилась вбивством: У Миколаєві іноземець накинувся з ножем на кохану (фото)

У Миколаєві 51-річний громадянин Німеччини Лукас Оздоган накинувся на свою кохану з ножем. Тепер йому загрожує 15 років за замах на вбивство мешканки Миколаєва, передають Патріоти України.

30-річна Ірина Корсак познайомилася з громадянином Німеччини Лукасом Оздоганом рік тому в Києві. Пара почала зустрічатися, а потім чоловік запросив її в гості у своє рідне місто Кельн. Ірина на той момент працювала фітнес-тренером, а у Оздогана – свій власний бізнес з продажу автомобілів.

"Стосунки не складалися. Лукас ставився до Ірини, як до речі. Дуже сильно ревнував. Вона вирішила припинити стосунки. Його такий поворот не влаштовував. Погрожував Ірі. Підсилав незнайомих людей, які за нею стежили", - розповіла подруга Ірини Лілія Савох.

Після розриву Оздоган приїхав до Миколаєва, щоб з'ясувати стосунки з колишньою коханою. Розмови не вийшло, і він накинувся на неї з ножем. Перед цим він замаскувався – одягнув перуку і накладну бороду. Потім ці речі разом із закривавленим одягом викинув по дорозі з місця злочину через вікно автомобіля таксі. Всі речі були виявлені і передані на експертизу.

Ірина Корсак намагалася втекти від нього і забігла у магазин, але Оздоган наздогнав її, вдарив п'ять разів ножем і втік. Її госпіталізували, і зробили кілька операцій і переливання крові. Лікарі діагностували у неї поранення печінки та діафрагми.

Лукас Оздоган на даний момент затриманий і суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави. Іноземцю загрожує до 15 років за скоєний злочин.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...