Романтика скреп: У Росії чоловік убив наречену під час романтичної вечері і наклав на себе руки (фото)

У російському місті Новосибірськ чоловік застрелив наречену під час романтичної вечері, після чого наклав на себе руки. Поруч з тілами загиблих знайшли записку з пропозицією руки і серця. Про це пише "Комсомольська правда", передають Патріоти України.

За попередніми даними, 40-річний чоловік під час романтичної вечері вистрілив з "Сайги" в голову своєї 37-річної співмешканки, а потім вбив себе. На столі стояло шампанське і лежала обручка. Оперативники також знайшли записку зі словами: "Сашенька, я люблю тебе більше життя! Виходь за мене заміж".

У поліції зазначили, що швидше за все чоловік не зміг змиритися з відмовою. Сусіди кажуть, що господар квартири займався організацією боїв без правил, а до цього служив в силових структурах.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...