"Росії взагалі не повинно бути": Шведський біатлоніст відреагував на перемогу спортсмена із РФ

Себастіан Самуельсон висловив припущення, що Олександр Логінов міг знову перемогти нечесно.

Себастіан Самуельсон. Фото: Спортбокс.

Перемога росіянина Олександра Логінова на чемпіонаті світу з біатлону в спринті може стати початком нового скандалу. Адже з листопада 2014 по листопад 2016 року він відбував дискваліфікацію за вживання допінгу і після повернення на трасу суперники зустріли Логінова дуже холодно. Хтось навіть відмовлявся тиснути росіянину руку на церемонії нагородження, зазначають Патріоти України.

Відразу по завершенні спринту на чемпіонаті миру в Антхольці стало відомо, як олімпійський чемпіон шведський біатлоніст Себастіан Самуельсон жорстко прокоментував перемогу Олександра Логінова.

"Вся допінгова система працює погано. Нізащо не привітаю Логінова з перемогою. Мені нема чого йому сказати. Те, що він тут виступає, просто формальність. Все це дуже сумно для світового біатлону. У мене немає проблем з тим, що Росія виграла золото сьогодні. У мене проблеми з тим, хто його виграв. Ти не можеш приймати ЕПО і потім спокійно приїжджати і вигравати. ВАДА дискваліфікувала Росію нед всюди, її не повинно бути тут взагалі. А потім вони подали апеляцію і спокійно приїхали сюди", - сказав Самуельсон.

Джерело: Сегодня

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...