"Росія - сильна, ми брати": Пенсіонерка вимагала від воїнів ЗСУ "здаватися" і заявила, що росіяни не винні в війні (відео)

На прифронтових українських територіях, а також у населених пунктах, що розташовані на лінії фронту, залишаються місцеві жителі, які, попри більш ніж рік повномасштабної війни, підтримують Росію. Одна із таких "ждунів", літня жінка, яка назвала себе українкою, закликала наших захисників "здатися" росіянам, передають Патріоти України.

Відповідне відео, зняте військовослужбовцем Сил оборони, опублікували українські Telegram-канали. Зустрівши українських бійців, бабця почала вимагати, щоб вони забиралися геть, оскільки "поки вас не було – був мир". "Ми брати були! Спитай у матері, як ми жили!" – кричала жінка на молодшого за себе військового.

Вона видала, що росіяни не винні у тому, що почалася війна – лише президенти. Також жінка заявила, що окупанти не можуть загинуть від рук українських захисників, бо мовляв "Росія сильна!". Очевидно бабця не знає, що за період повномасштабного вторгнення на українській землі вже полягло близько 160 тисяч окупантів. "Слава Україні, але не героям, бо ви вбиваєте!" – кричала жінка, "хвора" російською пропагандою, не чуючи жодних заперечень.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...