Росія "допомогла": З'явилися сумні фото занедбаної "Донбас Арени" в Донецьку

У Донецьку, що знаходиться під контролем бойовиків "ДНР", стадіон і спортивний комплекс "Донбас Арена" перебуває в жахливому стані та занепадає, а територія біля споруди заростає бур'янами. Відповідні фото опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Twitter, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що паркова частина біля стадіону тепер потопає в заростях і траві, що починає захоплювати й лавочки. Недоглянуті газони покрили бур'яни, через плити на тротуарних доріжках пробиваються кущі. На тлі цієї буйної рослинності подекуди видно засохлі мертві дерева.

На самому стадіону, побудованому в 2009 році та який вважався одним з найкрасивіших у світі (за акредитацією УЄФА і ФІФА споруда відповідає класу "еліт"), вже 7 років матчі не проводяться. "Донецьк. Наші дні. Занедбана територія "Донбас Арени" заростає бур'янами і занепадає. Спасибі, Росія!" - підписав сумні знімки Казанський.

Журналіст і письменник також продемонстрував для порівняння цей же комплекс, який був раніше домашнім стадіоном ФК "Шахтар", на фото до початку російської інтервенції та окупації Донецька. "Для порівняння. Так все виглядало до приходу "русского мира" за "поганої України"", - написав він.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...