Росія "горить" коронавірусом, після вчорашнього абсолютного антирекорду відкату майже не відбулось

У МОЗ назвали ситуацію вкрай напруженою, в тому числі тому, що росіяни не дотримуються маскового режиму і не дотримуються рекомендацій.

За добу в Росії виявлено 13 754 нових випадків зараження коронавірусом в 85 регіонах. Про це повідомляється на сайті "Стопкоронавірус.рф", передають Патріоти України.

Найбільше тих, що заразилися в Москві (3942), Санкт-Петербурзі (638) і Московській області (439). Найнижчий добовий приріст виявився в Ненецькому і Чукотському автономних округах. Там захворіло по дві людини.
У країні за день одужали 8392 пацієнти. Загальна кількість одужавших досягла 1 048 097. Також за добу померло 286 інфікованих, всього померло 23 491 мешканців з коронавірусом.
14 жовтня в Росії вперше за час пандемії виявили понад 14 тисяч нових заражень. У МОЗ називали ситуацію вкрай напруженою, в тому числі тому, що росіяни не дотримуються маскового режиму і не дотримуються рекомендацій.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...