Зеленський ще вірить у мир в очах Х**ла? Росія перекинула на Донбас безпілотники і тонни палива, - розвідка

На тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей із Росії перекинуто понад 22 тисячі тонн палива, військове майно і безпілотники "Орлан-10". Про це повідомляють на сайті Головного управління розвідки Міноборони України. За даними відомства, переміщення відбувалося через неконтрольовані ділянки українсько-російського кордону, передають Патріоти України.

"З початку січня через не контрольовані Україною ділянки кордону з Росії на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях залізничним транспортом доставлено понад 22 тисячі тонн пального, автомобільним транспортом завозили вантажі з військовим майном і безпілотні літальні апарати "Орлан-10", – зазначили у розвідці.

Також є дані, що під виглядом "гуманітарної" допомоги від російських волонтерських організацій тривають постачання матеріальних засобів військового призначення. Йдеться про елементи тактичного спорядження, лазерні прилади стеження і цілевказання.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...