Росія під час ранкового обстрілу Харкова вбила батька і сина, їхні тіла понівечено

Від російського удару по Харкову 11 липня загинули шестеро людей. Серед загиблих - батько та його 17-річний син. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

Встановлено, що 11 липня близько 10 години окупанти здійснили артилерійський обстріл із реактивних систем залпового вогню по житлових масивах Київського та Салтівського районах Харкова.

Під вогнем окупантів опинились приватні оселі харків‘ян, торгівельний центр та шиномонтаж. За останньою інформацією, серед шістьох загиблих 17-річний хлопець зі своїм батьком. Вони під час обстрілу проїжджали повз шиномонтажу на автомобілі. Від вибуху їхні тіла понівечено. Поранено 31 особу, серед них двоє дітей віком 4 та 16 років.

Наразі триває проведення оглядів місць подій, встановлюються інші обставини обстрілів. Розпочато досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...

Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...