"Росія показала доісторичну гру": Чеський тренер назвав дві найгірші команди на Євро-2020

Президент союзу футбольних тренерів Чехії Вернер Лічка висловився про команди, які провалилися на чемпіонаті Європи - 2020, передають Патріоти України.

"Без базових принципів гри неможливо сподіватися на успіх. Це в першу чергу вміння почати атаку від своїх воріт під тиском. Якщо не можеш зробити це, то краще взагалі не їхати на такі турніри. Потім - перевід м'яча в атаку. Правильна реакція на втрату і відбір м'яча. Правильне розташування гравців в високому, середньому і низькому блоках", - цитує Лічку iSport.cz.

"Хто на Євро не виконав базові принципи і показав доісторичну гру? Туреччина і Росія. Другі здивували мене сильніше, тому що після чемпіонату світу я думав, що вони на підйомі. У них виразно більший потенціал, ніж те, що вони показали на Євро. Я розумію, чому Північна Македонія не грає високо, але що заважає Росії? Команда ганебно діяла в матчі з Данією. Раптово виявилося, що їх гри недостатньо, особливо в обороні і при втраті м'яча. але ще виявилося, що в сучасний футбол можуть грати не тільки великі держави. Звичайно, гроші важливі, але навіть маленькі країни - Швейцарія, Данія, Австрія - можуть відповідати найвищим стандартам".

Збірна Туреччини програла всі три матчі групового турніру Євро і зайняла останнє місце. Збірна Росії програла два матчі з трьох і теж зайняла останнє місце в своїй групі. Після турніру росіяни звільнили свого тренера Станіслава Черчесова.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...