"Росія відправила строковиків на цю безглузду війну, як гарматне м'ясо": Військовополонений звернувся до своїх

Російський полонений Ігор Руденко звернувся до військовослужбовців РФ, зокрема до тих, хто залишився у його військовій частині, передають Патріоти України.

Так, Руденко під час пресконференції звернувся до військовослужбовців РФ, зокрема до тих, хто залишився у його військовій частині.

Він сказав, що буде боротись та поширювати інформацію і правду про цю війну всьому світу. Адже Росія відправила строковиків на цю безглузду війну як "гарматне м'ясо".

"Почуйте мене. Не нападайте на народ України. Поверніть зброю в іншу сторону, ви можете це зробити", – закликав Руденко.Він визнав, що помилився, але закликає інших не повторювати цих помилок.

"Якщо у вас ще залишилась честь, заберіть свої війська. Не дайте їм загинути. Путіну ми не потрібні. Він навіть не забирає трупи. Їх просто скидають у братські могили. Це важко бачити", – сказав військовополонений. Нагадаємо, офіцери РФ у військовій частині проводили марші, перевіряли боєготовність, укомплектували особовий склад.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...