Росія відпустить полонених українських моряків: РосЗМІ назвали терміни

Між Україною та Росією до кінця серпня відбудеться важливий обмін затриманими та засудженими. Серед них будуть і 24 українські моряки, яких РФ незаконно захопила біля Керченської протоки, повідомляють Патріоти України.

За даними видання "Коммерсант", Україна та Росія вийшли на фінальну стадію узгодження обміну ув'язнених. Попри це, конкретні списки поки уточнюються.Україну точно повернуться 24 моряки, яких Росія незаконно обстріляла та захопила біля Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Джерело видання в офісі президента України Володимира Зеленсього повідомило, що домовленості про обмін полонених були досягнуті під час його розмови з російським лідером Володимиром Путіним.

Окрім моряків, в Україну можуть повернутися й інші політв'язні Кремля. У ЗМІ фігурують такі прізвища засуджених у РФ українців: Володимир Балух, Павло Гриб, Микола Карпюк, Станіслав Клих і Олександр Кольченко. Напередодні їх перевели до слідчого ізолятора "Лефортово" в Москву.

У свою чергу Україна може передати Росії колишнього головного редактора "РІА Новини Україна" Кирила Вишинського. Він був заарештований минулого року за звинуваченням у державній зраді.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...