Росія вночі атакувала Україну "Калібрами" та "Шахедами": Сили ППО розповіли, скільки цілей було знищено

У ніч на 26 червня Російська Федерація вдалася до комбінованого удару по території України. Силами ППО було знищено 13 повітряних цілей. Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, російські окупанти атакували нашу країну переважно з південного напрямку, передають Патріоти України.

"Здійснено пуски трьох крилатих ракет "Калібр" з підводного човна у Чорному морі та вісьмох ударних безпілотників іранського виробництва Shahed-136/131 із східного узбережжя Азовського моря", - йдеться у повідомленні.

Сили ППО повітряного командування "Південь" знищили дві крилаті ракети "Калібр" та 7 "Шахедів". Крім того, Росія запустила з північного напрямку 4 БпЛА невстановленого типу (імовірно, ударні). Усі дрони знищено у зоні відповідальності повітряного командування "Центр".

Як відомо, у ніч на понеділок, 26 червня, в Україні оголосили повітряну тривогу. В Одесі пролунали гучні вибухи. Згодом стало відомо, що у місті працює ППО.

В Одеській військовій районній адміністрації повідомили пізніше, що російська армія атакує Одещину ударними безпілотниками та ракетами. Близько 4 ранку було оголошено відбої тривог по всій Україні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...