Росія закупила 45 тис. целофанових пакетів для перевезення трупів: У СБУ натякнули, що ті знадобляться солдатам РФ

Служба безпеки Україна повідомляє, що Росія закупила 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів. У відомстві натякнули, що вони можуть знадобитися для російських солдатів, якщо РФ піде на повномасшабне вторгнення в Україну, передають Патріоти України.

Про це в середу, 23 лютого, під час наради заявив начальник Управління СБУ в Харківській області Роман Дудін, передає "Суспільне". Він також поінформував, що Росія нарощує військову присутність поблизу України.

"Я думаю, за старовинною російською традицією, вони будуть закопувати їх просто серед поля або в цих безіменних гробах", – сказав Дудін.Він розповів, що на кордоні з Харківщиною СБУ фіксує активне маневрування і пересування військ країни-агресора. При цьому, за словами Дудіна, 30% військової техніки РФ – несправні.

"Найкраща їхня тактична група нараховує лише 70% справної техніки. 30% техніки несправні. Ми бачимо навіть у напрямку Бєлгорода, де зосереджена та військова техніка, яка нездатна самостійно пересуватися", – повідомив начальник Управління. своїх військ від державного кордону України після так званих навчань.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...