Росіянам таку націю не перемогти: Мешканці одного з київських будинків зібрали набір для виживання для тих, хто застрягне у ліфті (фото)

Другий день поспіль в Україні відбуваються віялові відключення електроенергії, мета яких стабілізування роботи електричної системи після ракетних ударів Російської Федераціїю. Віялові відключення торкнулися і столиці України — Києва. Винахідливі мешканці однієї з багатоповерхівок Києва попіклувалися про себе та про тих, хто може застрягти у ліфті в разі раптового відключення енергопостачання, повідомляють Патріоти України.

Фото такого набора для виживання поділилася користувачка Twitter Марина Хромих. Вона показала пакет із усім необхіднім: їжею та водою для тих, хто може застрягти у ліфті.

«Мої сусіди зробили набір для виживання для тих, хто застрягне в ліфті під час відключення електроенергії. Росіяни думають, що можуть нас тероризувати. Вони нас мало знають. Ми сильніші, ніж будь-коли!», — підписала вона фото.

Одразу ж на думку спадає питання: «І цю націю росіяни хочуть перемогти?». Мешканці будинку подали чудову ідею, якою варто скористатися і іншим жителями багатоповерхівок, обладнаних ліфтами.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно