Росіянам в Україні влаштували "пекельний" тиждень - знищено купу важливих об'єктів та техніки

Втрати росіян в Україні за минулий тиждень серйозно зросли - авіація Сил оборони України уразила понад 50 районів зосередження військ супротивника, передають Патріоти України.

Ліквідовано, зокрема, десятки ворожих складів боєприпасів та десять станцій радіоелектронної боротьби, розповіла заступниця очільника Міноборони України Ганна Маляр під час включення з Military Media Center.

"…українські військові протягом минулого тижня також знищили сім пунктів управління ворога, 12 зенітно-ракетних комплексів…", - зазначила чиновниця.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...