Росіянка прокаталася голою в метро Москви, бо їй… не поступились місцем (відео 16+)

У московському метро пасажирка роздяглася через те, що чоловік не поступився їй місцем. Відео з місця інциденту опублікували на YouTube, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно жінку, яка стоїть у вагоні метро. Вона хотіла сісти, однак юнак не поступився місцем. Коли той запитав, чому він повинен це робити, дівчина вирішила пояснити нестандартно: вона задерла спідницю і спустила нижню білизну.

Так вона проїхала кілька станцій. Тим, хто спостерігав за нею, жінка наказувала припинити дивитися, адже вона "звичайна вже 30 років".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...