Росіянка травмувала вже після закінчення бою: Білодід розповіла, чому не вийшла на фінал чемпіонату Європи

Чемпіонка світу Дарина Білодід, головна українська надія на Олімпіаді в Токіо, не змогла втретє стати чемпіонкою Європи, інформують Патріоти України.

На першості континенту в Португалії киянка впевнено дійшла до півфіналу, де зустрілася з росіянкою Іриною Долговою. В кінці сутички Дарина провела результативну атаку і виграла поєдинок. Але суперниця продовжила боротися після фінального гонгу і травмувала нашій дзюдоїстці руку. У підсумку Білодід не змогла вийти на фінал, де мала зустрітися з Дистрією Краснікі з Косова, яку раніше неодноразово перемагала.

«Вчора я дійшла до фіналу чемпіонату Європи, – написала в соцмережах Дарина. – На жаль, я не змогла продовжувати боротися через травму в півфіналі. Мої тренери і я вирішили не ризикувати і знялися зі змагань. Найважливіше – тримати тіло здоровим і продовжувати важко працювати і готуватися до наступних змагань». Боротьба за ліцензії на Ігри в Японії завершиться 25 травня.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...