Росіяни бунтують проти блекауту: У Анапі слідом за Краснодаром жителі вийшли вимагати електрики (відео)

У російській Анапі місцеві жителі слідом за жителями Краснодара перекрили дорогу через відсутність електрики, передають Патріоти України з посиланням на "Медуза" з посиланням на телеграм-канали Baza і "Осторожно, новости"

Протестувальники в Анапі перекрили кілька смуг автомобільної дороги на перетині вулиць Шевченка та Івана Голубця, пропускаючи тільки машини швидкої допомоги.

Місцеві жителі скаржаться на відсутність електроенергії та води у своїх будинках. "Осторожно, новости" стверджує, що відключення тривають чотири доби.

За даними Baza, до місцевих жителів вийшов представник "Россетей". Він заявив присутнім, що "генератори вже їдуть", але протестувальники не розходяться. Поруч зі стихійним мітингом чергує поліція.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...