Росіяни кажуть, що це "як ножем по серцю": У РФ могили "героїв СВО" розкопують... "свині-вандали"

У Новосибірській області РФ свині тікають із ферми і розривають могили вбитих на війні в Україні російських окупантів, передають Патріоти України.

Як стверджується в сюжеті телеканалу "Россия 1", "свині-вандали" тероризують жителів села Карписак. Вони тікають з території місцевої ферми і бродять довкола. Зокрема тварини занадилися рити могили на місцевому цвинтарі. Серед інших постраждали і могили російських солдатів, ліквідованих під час так званої СВО.

Кореспондент стверджує, що подібними вандалізмом свині займаються досить давно. Навесні знімальна група вже приїжджала в село і знімала сюжет про це. Але фермер, від якого тікають свині, вирішувати проблему не поспішає.

"Я вважаю, що у вас канал однобокий. І живіть, як хочете", - заявив фермер кореспонденту, який намагався отримати його коментар.

Оскільки місцева сільрада не може знайти законних інструментів впливу на свинозаводчика, було ухвалено рішення відстрілювати свиней, які вільно блукають територією села: мовляв, усе одно фермер стверджує, що його свині до погромів на цвинтарі стосунку не мають.

"Процедуру проводила шарлатанка": Шокуючі подробиці загибелі молодої жінки в косметологічному салоні в Харкові

субота, 5 жовтень 2024, 19:42

У Харкові молода жінка померла у косметологічному салоні під час процедури з корекції фігури — як з’ясувалося, процедуру проводила шарлатанка, яка видавала себе за хірурга. Про це повідомили начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Серг...

"Він виграв лише 8-й, 9-й і 10-й раунди": Ф’юрі назвав власний рахунок першого поєдинку з Усиком

субота, 5 жовтень 2024, 19:14

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі висловив думку, що мав впевнено перемогти Олександра Усика за очками у травневому поєдинку, передають Патріоти України. Британець вважає, що виграв 9 раундів з 12, тож рахунок мав би бути 116:111 на ...