Росіяни хочуть до моря: Окупанти констатують, що у Криму "готелі задрали ціни"

Так званий голова "комітету з туризму, курортів і спорту держради Криму" Олексій Черняк визнав, що після початку відкладеного через пандемію курортного сезону ціни піднялися в середньому на 10-15% в порівнянні з минулим роком, пише ТАСС, зазначають Патріоти України.

Назвати такі показники йому довелося у відповідь на публікації в російських ЗМІ, в яких йшлося про те, що в Криму готелі вдвічі підняли ціни на розміщення у зв'язку з ажіотажним попитом.

Генеральний директор російської мережі турагентств "Рожевий слон" Алексан Мкртчан констатував, що до значного збільшення вартості номерів призвели додаткові витрати готелів на забезпечення безпеки в період пандемії і високий попит.

"Всі хороші готелі задрали ціни. Глибина продажів - гігантська, багато готелів встануть скоро на stop sale (зупинка продажів) - це відбудеться протягом двох тижнів, до 15-17 липня, оскільки весь липень буде проданий і залишаться місця тільки після другої декади серпня. цього року буде від сили 4 млн відпочивальників у Криму - це "стеля". Тому що в цьому році сезон все одно зім'ятий. І в Криму раніше холоднішає, ніж в Сочі. У Криму вже не можна купатися у жовтні, а в Сочі можна", сказав Мкртчан.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...