"Росіяни - маленькі люди. Якщо ми переможемо, вони будуть жити пригніченими, що програли, і будуть чекати на час, щоб помститися", - Сергій Стаховський

Колишній тенісист Сергій Стаховський продовжує воювати з окупантами на інформаційному фронті. Він розповів про подальші дії росіян у разі програшу у війні. За словами тенісиста, те, що європейський народ втомився від війни є цілком нормальним, проте головне – аби не втомлювалися влади цих держав, передають Патріоти України.

"Нам головне, щоб не втомилися влади держав. Те, що люди втомлюються – це нормально. Їм треба дбати про себе. Держави мають можливість, фінансову змогу, і, головне, політичну можливість нас підтримувати, додавати нам зброї і грошей. Якщо Росія буде стояти на кордоні з Європою, то це буде ненадовго", – зазначив Стаховський.

Також він переконаний, що російська агресія, на жаль, може переслідувати українців довгий час. "На десятки років. Якщо ми їх вибиваємо з нашої території і вони не розпадаються, десятки років. Росіяни – маленькі люди. Вони будуть жити пригніченими, що вони програли і будуть чекати на час, щоб помститися. Це страшно, але ми до цього маємо готуватися", – додав Сергій.

Діяльність тенісиста у період повномасштабної війни

  • Стаховський після 24 лютого відразу повернувся до України. Сам спортсмен проживає в Угорщині. А на момент повномасштабного вторгнення він був на відпочинку в Дубаї.
  • Він взяв до рук зброю, аби захистити країну він російських окупантів. Тенісист патрулював Київ. Також він був на Харківщині та інших містах, які страждають від обстрілів росіян.
  • Наразі Стаховського звільнили від військових обов'язків, проте він перебуває в резерві та у будь-який момент може повернутися до служби.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...