Росіяни "мобілізують" пенсіонерів: У ЦНС розповіли, що задумали у Кремлі

На тимчасово окупованих територіях ворог вирішив залучити пенсіонерів для поширення пропаганди. Про це повідомили в Центрі національного спротиву, передають Патріоти України.

"Пропагандисти з Москви вирішили залучити до своїх заходів пенсіонерів. За зразком діючих на території РФ "загонів Путіна", які складаються з пенсіонерок, які мають хороші навички комунікації", — йдеться у повідомленні.

У тимчасово окупованому Енергодарі ворог створив перший подібний осередок, який назвав "совет ветеранов". Пенсіонери повинні на камеру місцевим виданням розповідати, наскільки їм погано жилося в Україні. Тоді як ближче до "виборів" президента у березні ці особи здійснюватимуть агітацію за Володимира Путіна. Натомість за участь у пропагандистських гуртках літні люди отримуватимуть додаткові продуктові набори й ліки.

"Таким чином кремль намагається мобілізувати покоління, яке ще пам’ятає що таке радянський "комсомол" та найбільше ностальгує за СРСР. Саме вони будуть розказувати, яке "велике майбутнє" мешканцям ТОТ будуватиме "верховний лідер" з Кремля", — наголосили координатори підпілля.

У ЦНС зауважили, що такими діями ворог намагатиметься переконати молодше нейтральне до російської окупації покоління у правильності дій армії РФ. У Центрі додали, що кримінальна відповідальність передбачена за свідому участь у пропагандистських організаціях, сприяння й виправдовування тимчасової окупації України.

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...