Росіяни на світанку вдарили по центру Харкова - загинула дитина, багато постраждалих

Російська армія вранці 6 жовтня завдала ракетних ударів "Іскандерами" по центру Харкова. Під прицілом ворога опинилися житлові будинки, більше півтора десятка людей постраждали, є загибла дитина, передають Патріоти України, передають Патріоти України.

Куди поцілили росіяни

За даними правоохоронців та місцевої влади, під прицілом російських ракет був центр Харкова. Влучання зафіксували у Київському та Основ’янському районах міста. Пошкоджено два багатоквартирні будинки та зруйновано триповерховий житловий дім.

Внаслідок удару виникла пожежа площею 50 кв.м. Рятувальники ліквідували вогонь. Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі міста.

Що відомо про кількість поранених та жертв

За останніми даними мера та Харківської ОВА, внаслідок ракетного удару постраждали 16 людей, серед них 11-місячна дитина. Також відомо про загиблого 10-річного хлопчика.

При цьому в прокуратурі звітують про 13 потерпілих. Зокрема, в Київському районі травмовано шістьох мирних мешканців: трьох жінок та трьох чоловіків.

При цьому в Основ’янському районі 7 травмованих, серед них 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата.

Тривога пролунала після вибухів

Зазначимо, що харків'яни прокинулися від вибухів та звуки сирени одночасно. Міський голова пояснює, що йдеться про "Іскандери", які прилітають швидко і зреагувати дуже мало часом.

"Повітряна тривога пролунала одразу як розпочалися вибухи. Але дуже мала відстань. Ми повинні розуміти, що така відстань, що Іскандер прилітає дуже швидко", - сказав Терехов в ефірі телемарафону.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...