Росіяни продовжують вбивати українців: У Сумах розгорається скандал через вчителя, який закликав дітей святкувати 23 лютого

Сьогодні, 22 лютого, на уроці Захисту Вітчизни у Сумській школі №18 вчитель вищої категорії полковник Соломонов Борис Володимирович нагадав своїм учням про необхідність привітати всіх рідних з 23 лютого. Про це розповіла молодший сержант ЗСУ Ольга Герасименко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Жінка сильно обурена тим, що вчитель закликає дітей святкувати день ворожої нам армії, яка щодня вбиває громадян України. "Я, молодший сержант ЗСУ, мама трьох дітей, яким ще вчитися в цій країні, наполегливо прошу Державну службу якості освіти України, Міністерство освіти і науки України, Управління освіти і науки, Сумську міську раду нагадати цьому полковнику, що він викладає Захист Вітчизни в Україні, а не в Росії", - написала Герасименко.

Варто зазначити, що це не єдиний скандал з 23 лютого за останній час. Так, у Харкові заклад корисного харчування "Fit kitchen" вирішив святкувати 23 лютого після чого розгорівся скандал. Після хвилі критики адміністратор закладу випустила звернення, в якому сказала, що не збирається ні за що вибачатись або щось змінювати. За її словами, кожен має право святкувати в той день, в який йому хочеться.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно