Росіяни, що застрягли у черзі на кордоні з Грузією, намагаються продати автомобілі, щоб далі тікати пішки

У пробках на кордоні з Грузією з’явився стихійний авторинок. Росіяни, які там стоять, намагаються продати свої машини, щоб дістатися до КПП пішки. Про це повідомляє телеграм-канал Baza.

Оголошення почали з'являтися у телеграм-чатах, присвячених від'їзду до Грузії. Власники авто вказують не лише ціну, а й відстань їхніх автомобілів до пропускного пункту. При цьому вибір у покупців широкий: від Kia до Mercedes.

Автор одного з оголошень розповів "Базі", що не хоче "стояти тиждень" і готовий за півтора мільйона віддати BMW за 6 кілометрів від КПП. Аналогічно збирається вчинити і власник Subaru, який продає її за 400 тисяч "з місцем у черзі". Обидва автомобілісти пояснили, що мають намір позбутися машин і перейти кордон пішки.

На тлі такого ажіотажу в районі кордону з'явилися і скупники. Вони шукають все в тих же чатах людей, які згодні продати за низькою ціною свої авто, велосипеди, самокати та багато іншого.

Тим часом ситуація на прикордонному переході між Грузією і РФ знову змінилася. Глава Північної Осетії Сергій Мєняйло заявив, що наразі повістки біля кордону з Грузією будуть видавати всім громадянам, які потрапляють під мобілізацію, а не лише мешканцям республіки.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...